Κατηγορηματική-Διάψευση

Κατηγορηματική-Διάψευση

Τις τελευταίες μέρες πριν τις ευρωεκλογές κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι προσπαθούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με αόριστες συκοφαντίες για την Ουράνια Χλέπα.

Όμως η λάσπη δεν πιάνει.

Λέμε λοιπόν κατηγορηματικά:

Η Ουράνια Χλέπα ουδέποτε συμμετείχε στην ηχογράφηση στα στούντιο του 902 για την δημιουργία “ring tone” (ήχο κλήσης) με post rock εκτέλεση το “Μαύρα Κοράκια Με Νύχια Γαμψά” για την εταιρία “Γερμανός” ως δώρο με κάθε συσκευή κινητού τηλεφώνου SIEMENS.

Η Λάσπη δεν κολλάει στο καθαρό μας μέτωπο.

Επίσης όλα τα υπονοούμενα για την φρυγανιέρα SIEMENS που βρέθηκε που κατασχέθηκε στο βαν της Ουράνιας Χλέπας στα διόδια της Τρίπολης λίγο πριν την Συναυλία στα Φιλιατρά, ένα έχουμε να πούμε: ότι είναι ηθικό δεν είναι νόμιμο εκτός από μερικές φορές που είναι, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Την φρυγανιέρα την αποκτήσαμε μετά από νόμιμη ανταλλαγή με το ελληνικό δημόσιο οικοπέδου στα Καμένα Βούρλα που μας είχε χαρίσει ο αυτοκράτορας Ιοβιανός το 363μ.χ. Εκτός από την φρυγανιέρα πήραμε και 347 δωρεάν εισιτήρια για τα δρομολόγια της άγονης γραμμής του αιγαίου.

Κλείνουμε λέγοντας ότι όλες οι οφ-σορ εταιρίες της Ουράνιας Χλέπας είναι κρυστάλλινα καθαρές.

Όποιος έχει στοιχεία να πάει στο εισαγγελέα ή στον Τριανταφυλλόπουλο.

102001272

One thought on “Κατηγορηματική-Διάψευση”

  1. Ποιούς νομίζετε οτι κορϊδεύετε ρε? Σας ρωτώ ευθέως: Εμφανιστήκατε ή όχι σε φεστιβάλ της κ-ναι με ψεύτικα μουστάκια υπο το όνομα ουράνιοι χλεπορεμπέτες και τις διασκευές “όταν καπνίζει ο λουλάς, εσύ το στάλιν να κοιτάς”, “τέλι, τέλι, τέλι ψήφους πιο πολλούς”, “τσίπρα μου το μαχαίρι σου” και “Μας κερνούσαν τσιπουράκια τη νύχτα του χημείου τα παιδιά της κνε”? Πετάγατε ή όχι απο σκηνής κιντερ έκπληξη με δωράκι σταυρωμένα ψηφοδέλτια στις ομορφούλες κνίτισες? Είσαστε ή δεν είσαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις του ολογράματος-βουλευτή “Λιάνα”? Τέλος, είναι ή δεν είναι μέλος του γελοίου συγκροτήματος σας ο Μπογιόπουλος, κομπλέ μασκαρεμένος με περούκα αφάνα, grunge μουσάκι και λαχουρένιο ταγάρι? Προσέξτε τι θα απαντήσετε γιατί Μάκης εκτός απο τον Τριανταφυλλόπουλο είναι και ο Μαϊλης που έτσι και τον ποτίσουμε κουβανέζικο ρούμι θα αρχίσει να τα ξερνάει όλα (δεν αντέχει το ποτό)!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *