Η Αλέκα Παπαρήγα χαιρετίζει το blog της ουράνιας χλέπας και υπόσχεται συνάντηση με τσιπουράκια στο Χασάν

Με επιστολή στο  blog της ουράνιας χλέπας από τον Περισσό σήμερα το πρωί η Αλέκα Παπαρήγα εκδήλωσε τη χαρά της για την προσπάθεία που γίνεται να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια γύρω από το κίνημα της ουράνιας χλέπας. Συγκεκριμένα υπόστηριξε πως το Κ.Κ.Ε . ως υπεύθυνο κόμμα οφείλει να αναγνωρίσει τους ταξικούς αγώνες της ουράνιας χλέπας από την εποχή των Παγετώνων και μετά ( πιο πριν λέει δεν είχε τον δέοντα αντιαμερικανισμό) όπως και τις καλλιτεχνικές φιλοσοφικές πολιτικές και ποδοσφαιρικές (4-3-3)  πρωτοπορείες που άφησε στο διάβα της. Τέλος εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τις εναπομείναντες ιδέες-μέλη της ουράνιας χλέπας για τσίπουρα στο Χασαν.

η

One thought on “Η Αλέκα Παπαρήγα χαιρετίζει το blog της ουράνιας χλέπας και υπόσχεται συνάντηση με τσιπουράκια στο Χασάν”

  1. αφήστε τα
    μην τα θυμάμαι τώρα τα παλιά
    τότε που η ουράνια χλέπα αριθμούσε χιλιάδες μέλη μόνο μέσα σε ένα τυχαίο μετρό της νεας υόρκης.
    Αλλες εποχές.
    Μετά ήρθε η κρίση στο εσωτερικό της ουράνιας χλέπας και είχαμε τον μεγάλο χλεμπονιάρη πόλεμο που κράτησε 300 μέρες και 5 νύχτες και κατά την διάρκεια του οποίου έπεσαν πολλές χλέπες αλλά δυστυχώς και πολλοί σύντροφοι. Ήταν τότε που βγήκαν τα άσχημα δολοφονικά ένστικτα στην επιφάνεια.Και από εκατομμύρια σφαχτήκαμε και μείναμε δύο.Και ευτυχώς φτιάχτηκε ο χασάν την μέρα που θα σφαζόμασταν και εμείς οι δύο τελευταίοι και πήγαμε και ήπιαμε τελικά τσιπουράκια.
    Κι από τότε βαλαμε τα δυνατά μας για την διαιώνιση και αναπαραγωγή των χλεπών.Και από ότι βλέπω κάτι έχουμε καταφέρει.

    Εκ τοτε ο χασάν αποκτά μεγάλη συβολική σημασία.

    Κατς α βιδ α κιας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *