Ανιχνευτής ΟΥΦΟ

Η Ουράνια Χλέπα σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, τον ανιχνευτή ούφο. Με την συσκευή αυτή μπορείτε να κοιμάστε άφοβα μια και εντοπίζει τα εξωγήινα σκάφη πού πλησιάζουν στην περιοχή σας και σας ειδοποιεί εγκαίρως.

Για τους ΦΑΝ της Χλέπας 15% έκπτωση!!!!

ufo01

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία πρόκειται για έναν πολύπλοκο ηλεκτρονικό μηχανισμό υψηλής τεχνολογίας. Η απίστευτη αυτή συσκευή προέκυψε κατά τύχη  από τα πειραματικά εργαστήρια της Ουράνιας Χλέπας κατά την προσπάθεια να κατασκευαστεί ένας διαπαλμικός υπερπαραμορφωτής κιθάρας. Αμερικάνική εταιρία ανέλαβε την παραγωγή του.

πουλιέται και στο άμαζον

Η συσκευή αυτή είναι πολύ πιο αξιόπιστη σε σχέση με παραδοσιακές τεχνικές ανίχνευσης ΟΥΦΟ

f3b7c0a398a0fbee13903210.L

Ο ανιχνευτής ΟΥΦΟ είναι το απόλυτο γκατζετακι και ταυτόχρονα ένα πολύτιμο και εξερετικά αναγκαίο οικιακό σκεύος. Δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

3 thoughts on “Ανιχνευτής ΟΥΦΟ”

  1. re seis alitheyei oti eseis eisastan piso apo tin proeklogiki ekstrateia toy papandreou. an alitheuei gia ayto top risksate sta ufo?gia na koroideuete to kosmo i milate gia ton proedro toy pasok?

  2. σε συναρτηση με αυτό που λέει ο αποπάνω, γιατί κάποιος κόσμος σας είδε να κάθεστε και να μιλάτε προσωπικά με τον giorgos λίγο πριν τα αποτελέσματα και επιπλέον που ήσασταν τις πρώτες ώρες της 5ης οκτώβρη? μήπως στο καστρί? στα αποκλειστικά πλάνα του άλφα από το πάρτυ του αρχηγού ακούγαμε γνώριμες μελωδίες…

  3. Βασικά με τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό κουβεντιάσαμε το ενδεχόμενο κρατικοποίησης του συγκροτήματος.
    Αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κάτι να πούμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *