Αλλάζουμε Αντζέντη!!!!!

gaitanos-disk-mesa242421

Μετά την απονομή του χρυσού δίσκου στον Πέτρο Γαϊτάνο μέσα σε εκκλησία αφού οι 2 δίσκοι του πούλησαν πάνω από 30.000 αντίτυπα, και ειδικά όταν μάθαμε ότι για την συναυλία που έδωσε μέσα στην εκκλησία πήρε 38.000 ευρώ… αποφασίσαμε να σπάσουμε το συμβόλαιο με τον Διάολο. Τελικά ο Χριστός δίνει πιο πολλά. Η αποκάλυψη του συμβολαίου μας με τον Διάολο ήταν και η αιτία που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη συναυλία στα Φιλιατρά. Το κύκλωμα του Χριστού είναι τελικά πιο μεγάλο. Φούμαρα μας πούλαγε ο Διάολος για επιτυχίες και πλατινένιους δίσκους. Εμείς πήζουμε στα ανήλιαγα στούντια μέρα νύχτα, έχουμε πάρει σβάρνα όλη την ορεινή Κορινθία και προκοπή δεν είδαμε. Έχουμε τόσα εμπνευσμένα τραγούδια όπως το “Μέσα στην Κατάληψη Νιώθω Εγκατάλειψη”, το “Πώς Καλπάζει η Ζέβρα στο Κλουβί της”, το “Γιαγιά το Παστίτσιο Καίγεται …” και τόσα άλλα και ο Γαϊτανός έκανε σουξέ με το τροπάριο της Κασιανής!!!!!
So ….
SATAN…. GO TO HELL!!!!
Jevous Loves Us

3 thoughts on “Αλλάζουμε Αντζέντη!!!!!”

  1. όταν οι σατανιστές σας έκαναν αβάτζα στις συναυλίες και φύλαγαν σκοπιά για τους εξαγριωμένους παπάδες που σας κυνήγαγαν, ήταν καλά ε?

    τωρα που μεγαλοπιαστήκατε με τις συναυλίες στα ζαχαροπλαστεία τις κορίνθου, μου το γυρίσατε.
    ουστ ρε ξεπουλημένοι.

    ο Σατανάς Σώζει.

  2. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το τιμολόγιο για την προδοσία είναι το ίδιο. Βλέποντας την ισοτιμία 30 αργύρια x 2,45 (ισοτιμία με ευρώ ) x 518 (πληθωρισμός) = 38000 και κάτι ψιλά.
    Η πραγματική λύτρωση βρίσκεται στον αντιπραγματισμό (βλέπε μήλο, εύα , παράδεισος). Ο διάολος για άλλη μια φορά εκ του αποτελέσματος ήταν πιο μπροστά.

    Ένας πληγωμένος θαυμαστής.

    Υ.Γ: Είναι αλήθεια ότι ο ντράμερ έκανε tatoo το μυστικό δείπνο στα McDonalds;

  3. auto pou tha thela na prosthesw se auth thn anatrixiastikh kouventa einai oti se auth thn photo
    o gaitanos moiazei ligo me ton kai hansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *